Azure Hosting.

Računalništvo v oblaku

Prihranite pri stroških in naredite svojo organizacijo učinkovitejšo z odprto in prilagodljivo platformo za računalništvo v oblaku Microsoft Azure.
Kaj znamo

Prilagodljiva infrastruktura, ki gostuje v oblaku

Bi radi svojo IT infrastrukturo preselili v oblak? Skupaj z našimi strokovnimi svetovalci poiščite stroškovno učinkovito, razširljivo rešitev za gostovanje, ki vam jo ponuja Azure. Gostovanje vam omogoča, da lahko kadarkoli spremenite velikost virov, glede na potrebe vaše delovne obremenitve. Azure se prilagaja vašim potrebam po RAMu, glede na promet v določenem obdobju; poveča ali zmanjša dodelitev, glede na dejansko porabo in s tem zmanjša vaše stroške.

Varnost podatkov

Ali iščete način, kako zagotoviti varnost vaših podatkov in upoštevati predpise o varovanju podatkov? Naši svetovalci vam lahko ponudijo številna orodja, ki jih omogoča Azure, vključno z omrežnimi varnostnimi skupinami, ki vam med drugim omogočajo urejanje dovoljenj za dostopanje do VM vrat, glede na nastavljene storitve ali IP naslove. Ne glede na vaše poslovne zahteve, vam Microsoft in Azure zagotavljata popolno varnost vaših podatkov.

Migracija podatkov

Iščete rešitev za digitalno preobrazbo preko platforme v oblaku, ki bi vam omogočala shranjevanje ključnih dokumentov in upravljanje podatkov? Naši razvijalci imajo veliko izkušenj na področjih oblikovanja, načrtovanja in izvajanja migracij podatkov v oblak; od ustvarjanja SQL VM Farm v Azuru, do uporabe SQL-as-a-Service, za prenos baz podatkov. Naša ekipa strokovnjakov je tukaj za vas, da vam pomaga. Za več informacij nas kontaktirajte.

Samodejni preklop in redundanca

Ali vaša poslovna aplikacija zahteva neprestano dosegljivost? Naši strokovnjaki vam lahko pokažejo, kako uporabljati Microsoftovo geo-reduntantno shranjevanje podatkov. To pomeni, da se lahko vaši poslovni podatki kopirajo v drugo regijo, tako da se v primeru naravne nesreče ali celo izgube energije, promet samodejno preusmeri na drugo lokacijo, ki deluje nemoteno.

Preobrazite svoje podjetje

Pogovorite se z enim od naših strokovnjakov še danes. Pomagali vam bomo najti najbolj optimalno rešitev za vaše podjetje.
magnifiercrosschevron-downarrow-up