Microsoft 365.

Bodite produktivni kjerkoli

Microsoft 365 je zbirka aplikacij, s katerimi ostanete povezani z drugimi in dokončate zastavljena opravila
Kaj znamo

Licenciranje in upravljanje z licencami

Preko partnerstva z Microsoftom 365 in Azurom, vam lahko zagotovimo vse potrebne Microsoftove licence. Vašo naročnino bomo skrbno prilagodili vašim potrebam, ter tako zagotovili, da boste za svoj denar dobili največ. Lahko nas tudi izberete za prednostnega Microsoftovega partnerja, kar pomeni, da bomo po potrebi v vašem imenu evidentirali zahteve za podporo in poskrbeli za direktno ukrepanje neposredno pri Microsoftu.

Selitev na Microsoft 365 ali v oblak

Ste razmišljali o selitvi vašega poslovanja na Microsoft 365 ali v oblak? Dovolite nam, da vam z našimi izkušnjami pri izvajanju obsežnih migracij, ki so prikazane v portfoliju, pomagamo, da ostanete povezani, ne glede na to ali delate na fizični lokaciji podjetja ali od doma. Skupaj bomo poiskali varno in stroškovno ugodno rešitev.

Upravljanje in skladnost podatkov

Upravljanje s podatki in njihova skladnost sta ključnega pomena pri vseh podjetjih, ne glede na njihovo velikost. Rešitve, ki jih preko vgrajenih funkcij ponujata Microsoft 365 in SharePoint bodo zagotovile, skladnost upravljanja vaših podatkov. Kontaktirajte naše strokovnjake, ki vam bodo z veseljem svetovali in pomagali pri predlogih in odločitvah, ki bodo najboljše za vaše podjetje.

Certificirani Microsoft Solutions Architects

Ste že izbrali svojo naročnino pri Microsoft 365 in niste prepričani, če ste izmed vseh možnih aplikacij, načrtov in funkcij, ki vam jih ponuja izbrali prave? Obrnite se na naše strokovnjake, ki vam lahko svetujejo, da se boste znali osredotočili na prave rešitve. S pomočjo naših usposabljanj in svetovanj, boste lahko izkoristili vse prednosti uporabe, ki vam jih ponuja Microsoft 365.

Sodelovanje in komunikacija preko Microsoft Teams

Potrebujete prostor, ki bi vašim zaposlenim pomagal priti do boljše komunikacije in sodelovanja med njimi, kjer bi se lahko srečevali, klepetali in se klicali? Naša rešitev je Microsoft Teams, s katero vam pomagamo preoblikovati način komuniciranja, sodelovanja in srečevanja zaposlenih v vašem podjetju. Platforma Microsoft 365 omogoča enostavno integracijo.

Podpora in izobraževanje

Vsem obstoječim uporabnikom Microsofta 365 nudimo pomoč, na katero se lahko zanesete, ko stvari postanejo nejasne ali se pojavijo težave. Pomagali vam bomo s podporo in poskrbeli, da boste kar najbolje izkoristiti svojo naročnino. Kot smo omenili že zgoraj, lahko v vašem imenu zabeležimo vaše težave in ukrepamo pri zahtevah za podporo, po potrebi neposredno pri Microsoftu. Za vsa dodatna vprašanja in podrobnosti, obiščite našo stran za pomoč uporabnikom.

Preobrazite svoje podjetje

Pogovorite se z enim od naših strokovnjakov še danes. Pomagali vam bomo najti najbolj optimalno rešitev za vaše podjetje.
magnifiercrosschevron-downarrow-up