Power BI.

Poiščite jasnost takrat, ko jo najbolj potrebujete

Ostanite na tekočem z najpomembnejšimi vpogledi v poslovanje in takoj spoznajte zmogljivost svojih podatkov.
Kaj znamo

SQL Server in podatkovna skladišča

Naše dolgoletne izkušnje pri zagotavljanju ustreznih poslovnih rešitev ter načrtovanju in gradnji podatkovnih skladišč znotraj podjetja, nam omogočajo, da vam lahko ponudimo ne samo BI rešitev, temveč tudi podatkovna skladišča za celotno podjetje. Vašemu podjetju bodo nudila dostop do glavnih podatkov za pripravo poročil, revizijo in do drugih potreb poslovnega poročanja.

Migracija podatkov in posodabljanje platforme

V določeni fazi delovanja podjetja pride do trenutka, ko je potrebno baze podatkov nadgraditi ali pa jih preseliti v oblak. Ne glede na to, ali se odločite za nadgradnjo sistema ali popolno prenovo vašega podatkovnega modela, vas z našimi dolgoletnimi izkušnjami vodimo skozi projekt; od določanja obsega, do samega prehoda v produkcijo.

Podatkovne rešitve v oblaku

Vedno pogostejša praksa podjetij je, da svoje gostovanje selijo v oblak. Za takšno odločitev imajo podjetja veliko razlogov, saj prinaša ključne prednosti: od zmanjšanja stroškov, souporabe podatkov, možnosti različnih nadgradenj. Prav tako je na ta način zagotovljena varnost podatkov, možnost preklopa ter redundanca. Smo Microsoft partner, kar pomeni, da vam lahko pomagamo poiskati najboljše možnosti za gostovanje v oblaku.

Power BI razvoj

Platforma Power BI predstavlja izjemno vsestransko in fleksibilno razvojno okolje, s katero vam lahko zagotovimo nadzorne plošče in poročila, ki vas usmerjajo pri postopkih izpeljave projektov ter pri upravljanju zaposlenih. Poslovno obveščanje vam pomaga doseči prodajne cilje ter vam nudi izdelavo poročil na vseh nivojih poslovanja, ki so potrebni za uspešno vodenje podjetja. Naše rešitve si lahko ogledate v portfoliu Power BI, kjer dobite vpogled in predstavo o tem, kaj lahko ponudimo vašemu podjetju.

SQL Server poslovna inteligenca

Imamo veliko izkušenj z uporabo SQL Server orodij za poslovno obveščanje, vključno s SSIS (integracijske storitve), SSRS (storitve za poročanje) in SSAS (analitične storitve). SQL okolje ponuja ogromen nabor zmogljivih orodij in funkcij, ki zagotavljajo doslednost podatkov, natančno poročanje v realnem času in večdimenzionalno analizo podatkov. Pokličite nas, da se pogovorimo o možnostih, ki so vam na razpolago.

Varnostno kopiranje in obnovitev podatkov

Preden je celoten proces vzpostavitve nove rešitve za poslovno obveščanje in gostovanje podatkov končan, je v zadnjem koraku potrebno zagotoviti, da je le ta varna in ponovljiva (v primeru nepredvidene izgube podatkov). Kjer je potrebno, se vgradi tudi funkcijo preklopa v primer izpada, saj s tem zagotovimo, da lahko podjetje tudi v primeru IT okvare nemoteno deluje naprej.

Preobrazite svoje podjetje

Pogovorite se z enim od naših strokovnjakov še danes. Pomagali vam bomo najti najbolj optimalno rešitev za vaše podjetje.
magnifiercrosschevron-downarrow-up