Razvoj .NET

Zmogljiv Microsoftov razvojni okvir

Razvoj aplikacij, ki delujejo na katerikoli platformi - Windows, Mac, Linux, ter mobilnih napravah iOS in Android.
Kaj znamo

Razvoj spletnih strani

Ponujamo vam oblikovanje in izdelavo vaše spletne strani, ki bo optimizirana za SEO. S pomočjo .NET Identity lahko vaš portal za stranke razvijemo tako, da vsak uporabnik, ki se prijavi vidi točno tisto, kar mu je dovoljeno videti. Z arhitekturo ASP.NET Core pa zagotavljamo, da je sam razvoj enostaven.

Povezovanje sistemov

Lahko vam zgradimo API, ki bo deloval kot posrednik med dvema platformama. Primer takega posrednika je povezava med Webcon BPS in programsko opremo zunanjega ponudnika. V tem primeru smo zgradili več aplikacij, ki so bile odgovorne za avtomatizacijo pretoka podatkov med enim in drugim. Odločite pa se lahko tudi gostovanje REST API v oblaku Azure ali oblikovanje SharePointovega spletnega gradnika Power BI, ki bo združeval podatke iz APIja.

Ena aplikacija, ki deluje na vseh napravah

Z uporabo .NET MAUI lahko za vas razvijemo aplikacijo, ki deluje v vseh sistemih (Android, iOS, macOS in Windows) iz ene skupne kodne baze. Vendar pa obstajajo tudi nekatere razlike. Z uporabo .NET MAUI lahko ustvarimo aplikacijo za več platform z enim samim projektom, po potrebi pa lahko dodamo delčke kode, ki so specifični za vsako platformo.

Računalništvo brez strežnika

Zmogljive funkcije znotraj Azure oblaka nam omogočajo, da lahko v oblaku nastavimo opravila, ki se izvajajo po načrtovanem urniku. Primer takih opravil je lahko varnostno kopiranje baze podatkov ob določeni uri. Znotraj Azure funkcij vam lahko zgradimo vaš REST API, ki vam bo omogočal plačevanje glede na uporabo ali z rezervacijo omogoči prihranek stroškov pri računih za tekoči mesec.

Razširitve za SharePoint

Če imate na svoji infrastrukturi nameščen SharePoint 2016 ali kasnejšo verzijo, lahko za vas izdelamo dodatke, ki bodo nadgradili obstoječe funkcionalnosti platforme. Če imate več strežnikov, lahko posamezno rešitev namestimo kadarkoli v dnevu, brez izpada v delovanju platforme.

Rešitve po meri

Vašo rešitev lahko oblikujemo in jo prilagodimo tako, kot želite vi. Ustvarimo lahko karkoli, od podatkovno vodenih portalov, preprostih spletnih obrazcev, spletnih strani, formularjev, do orodji za raziskavo na mednarodnem nivoju.

Preobrazite svoje podjetje

Pogovorite se z enim od naših strokovnjakov še danes. Pomagali vam bomo najti najbolj optimalno rešitev za vaše podjetje.
magnifiercrosschevron-downarrow-up