SharePoint.

Vaš mobilni, inteligentni intranet.

Omogočite skupno rabo in upravljanje vsebine, znanja in aplikacij, okrepite skupinsko delo, hitro poiščite informacije in sodelujte z vsemi v organizaciji.
Kaj znamo

SharePoint svetovanje

Pri integraciji SharePointa z drugimi aplikacijami in viri podatkov, se hitro zgodi, da postane vsebina zelo obširna. Za vsa vprašanja, ki se vam porajajo glede njegovih zmogljivosti in različnih možnosti integracije, so tu naši svetovalci za SharePoint, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja in pomisleke ter vas usmerili v pravo smer.

SharePoint intranet

SharePoint ponuja veliko možnosti uporabe; od enostavnega intraneta, kjer so uporabljene osnovne funkcionalnosti, do kompleksnejših implementacij, ki omogočajo celovitejšo korporativno platformo. S pomočjo naših svetovalcev, bomo poiskali inteligentne intranetne rešitve, ki bodo omogočile najboljšo tehniko digitalne transformacije. Intranetne rešitve gosti in poganja SharePoint - lokalno ali v oblaku, odločitev je vaša.

Delovni tokovi in poslovni procesi

Ponavljajoči se delovni procesi so idealna priložnost za izboljšave, ki jih ponuja SharePoint. Zmanjšajte količino dela, ugibanj in negotovosti s pomočjo naših SharePointovih svetovalcev, ki vam lahko ponudijo rešitve za pospeševanje delovnih tokov in poslovnih procesov. Izbirate lahko med številnimi možnostmi in stroškovno učinkovitimi rešitvami. Stopite v stik z nami, da se pogovorimo o zahtevah vašega podjetja in skupaj poiščemo najboljši rešitev za vaše podjetje.

SharePoint razvoj

Projekt digitalne preobrazbe vašega podjetja lahko izpeljemo od začetka do konca. SharePointovo po meri zgrajeno intranetno rešitev načrtujemo skupaj z vami, jo zgradimo in dostavimo. V primeru, da osnovne SharePoint funkcionalnosti ne zadoščajo, vam lahko naši strokovnjaki razvijejo po meri izdelane vtičnike, ki bodo ustrezali vašim poslovnim zahtevam.V našem portfoliu si lahko ogledate nekatere izmed intranetnih rešitev po meri, ki smo jih zagotovili našim strankam.

SharePoint migracija

Platforma SharePoint ponuja ogromne prednosti in ko bo prehod enkrat izpeljan, vam zagotavljamo,da vaše odločitve ne boste obžalovali, Ker pa je prehod na SharePoint lahko zastrašujoča naloga, smo tukaj zato, da z našimi izkušnjami pri oblikovanju, načrtovanju in izvajanju migracij podatkov v SharePointu in Officu 365, glede na vaše zahteve in pričakovanja vašemu podjetju ponudimo primerno rešitev za upravljanje z dokumenti in podatki.

Varnost in skladnost podatkov

S SharePoint platformo boste zagotovili, da bodo vaši podatki varni in skladni. Ne glede na to od kod in preko katere naprave, do svojih podatkov boste dostopali varno in skladno z varnostno politiko podjetja. Za veliko podjetji je to ključni razlog, da se odločijo za prehod na Microsoftovo platformo v oblaku. Pogovorite se z nami o svojih pomislekih in poslovnih zahtevah še danes.

Preobrazite svoje podjetje

Pogovorite se z enim od naših strokovnjakov še danes. Pomagali vam bomo najti najbolj optimalno rešitev za vaše podjetje.
magnifiercrosschevron-downarrow-up