Webcon BPS.

Nizkokodna platforma za razvoj poslovnih aplikacij

S pomočjo WEBCON BPS lahko brez pisanja programske kode izdelamo procesno usmerjene aplikacije, ki so enostavno prilagodljive in nadgradljive ter delujejo identično tako na osebnih računalnikih kot na prenosnih napravah.
Kaj znamo

Od analize do implementacije

Ponujamo celovito rešitev za digitalno transformacijo podjetij. Od analize trenutnega stanja, preko zasnove strategije do samega razvoja in postavitve procesov. Po zaključku projekta ostajamo na razpolago za podporo in svetovanje, če to potrebujete. S pomočjo naših usposobljenih in izkušenih poslovnih analitikov, vodij projektov, strokovnjakov za odnose s strankami in arhitekti rešitev, bomo vašemu podjetju zagotovili brezhibno digitalno avtomatizacijo.

Lokalno ali v oblaku

Za gostovanje rešitev, razvitih na platformi Webcon BPS, obstaja več različnih možnosti. Lahko uporabite svojo lastno infrastrukturo/strežnike, gostujete na platformi Microsoft Azure Cloud, ali pa se odločite za naročniško opcijo po modelu SaaS, kjer vam ni potrebno skrbeti za gostovanje. Pogovorite se z nami še danes, da skupaj najdemo najbolj stroškovno učinkovito rešitev za vas.

Poročanje in analiza podatkov

Webcon BPS ponuja možnost izgradnje inteligentnih nadzornih plošč in poročil. Olajšajte si sprejemanje odločitev s pomočjo Power BI ali SQL poročil neposredno v aplikaciji, možnosti za uporabo so ogromne. V primeru, da v podjetju uporabljate SharePoint za intranet, lahko vse nadzorne plošče prikažemo tudi tam. 

Nizkokodna razvojna platforma

S pomočjo nizkokodne platforme Webcon BPS lahko za vas razvijemo kakršno koli aplikacijo ali podatkovno usmerjen proces, ki bo olajšal in pospešil delo ter zmanjšal število napak. Ključne prednosti uporabe platforme so standardizirani obrazci, vgrajena poslovna logika, možnosti integracije z ostalimi sistemi ter široka paleta prednastavljenih funkcionalnosti. Lahko pa se odločite, da z našo pomočjo izšolate svoje zaposlene ter tako pridobite interno znanje za razvoj procesov in aplikacij s pomočjo platforme.

Veliko možnosti integracij

Ali želite zmanjšati število programov, katere uporabljajo vaši zaposleni? Webcon BPS ponuja široko paleto vgrajenih konektorjev. Poveže se lahko s katerim koli sistemom, ki uporablja bazo podatkov (MS SQL, Oracle...) ali ima na razpolago REST ali SOAP web service. Povežemo ga lahko s sistemi, kot so SAP, Dynamics, SharePoint, Teams itd. Pomagamo vam lahko izbrati najboljše in najbolj učinkovite načine povezovanja s sistemi, katere dnevno uporabljate pri svojem poslovanju.

Elektronsko podpisovanje dokumentov

Webcon BPS omogoča elektronsko podpisovanje dokumentov in s tem prehod na brezpapirno poslovanje, hitrejše izvajanje procesov ter avtomatizacijo določenih opravil. Izbirate lahko med obstoječimi integracijami z AdobeSign, Autenti, DocuSign ter Skribble. Lahko se odločite za podpisovanje dokumentov s sliko vašega podpisa. Ali pa izberete možnost ročnega podpisovanja dokumenta preko tablice ali telefona. Končna rešitev je tako lahko popolnoma skladna z zakonodajo, vašimi internimi pravilniki ali načinom vašega poslovanja.

Preobrazite svoje podjetje

Pogovorite se z enim od naših strokovnjakov še danes. Pomagali vam bomo najti najbolj optimalno rešitev za vaše podjetje.
magnifiercrosschevron-downarrow-up